2

ЂАЧКА ПОМОЋ

Објављено

April 30, 2024

Категорија

Поштовани родитељи,

Обавештавамо вас да је Привремени орган града Београда је донео Одлуку о ђачкој помоћи породицама са децом школског узраста на територији града Београда. Новчана средства у износу од 20.000 динара по ученику, на име ђачке помоћи, исплаћују се породицама на рачун од једног од родитеља или другог законског заступника ученика.

Како бисте остварили право на исту потребно је да попуните Образац који се налази у прилогу обавештења и доставите ваш текући рачун на који желите да новац буде уплаћен (као доказ о текућем рачуну можете доставити копију предње стране картице текућег рачуна; или потврду из банке на којој се јасно види име власника и бр.текућег рачуна).

Документацију је потребно донети најкасније до 24.05.2024. године. и предати одељењском старешини.

Родитељи који нису у могућности да одштампају образац, исти могу преузети од одељењског старешине.

Родитељи ученика који у први разред полазе у школској 2024/25. години, потребну документацију могу донети у школу приликом доласка на тестирање, односно доставити секретаријату школе сваким радним даном од 12.00-14.00., најкасније до 24.05.2024. године.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Преузми образац [1.02 MB]

Ако имате додатних питања обратите нам се

Недавни чланци

 “Мислиша”

На Републичком такмичењу из математике "Мислиша" које је одржано 17.5.2024. наши ученици су постигли одличне резултате. Матеја Гајић VII/1 је освојио 1....