2

Објављено

March 15, 2024

Категорија

Поштовани родитељи,

обавештавамо вас да ће услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање детета у основној школи на порталу еУправе бити доступна родитељима од 20.03.2024. до 31.05.2024. године. Министарство просвете, обезбедило је подршку родитељима у вези са еЗаказивањем термина за упис и тестирање детета за упис у основну школу. Сва питања и недоумице у вези са заказивањем термина могу се поставити на контакт телефон: 011/7350 557.

Упис деце у први разред основне школе, у складу са заказаним терминима, обавља се у периоду од 01.04. до 31.05.2024. године. Истог дана ће педагог школе извршити тестирање детета.

Родитељи приликом уписа детета у школу не доносе ни један документ у папирном облику- податке из матичне књиге рођених, евиденције пребивалишта, здравственог информационог система, школа прибавља по службеној дужности електронским путем, као и податак о похађању припремног предшколског програма ( подсредством ЈОБ-а). Изузетно, ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара или војној здравственој установи, биће потребно да га родитељ донесе у школу.

Срећан полазак у школу жели вам колектив Основне школе „Војвода Мишић“.

Ако имате додатних питања обратите нам се

Недавни чланци

ДРУЖЕЊЕ СА ПЕСНИЦИМА

ДРУЖЕЊЕ СА ПЕСНИЦИМА

Удружење лекара песника "Видари" посетило је ОШ "Војвода Мишић". Ученици млађих разреда уживали су у дружењу са песницима, који су им представили своје...