2

Објављено

March 15, 2024

Категорија

Поштовани родитељи,

обавештавамо вас да ће услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање детета у основној школи на порталу еУправе бити доступна родитељима од 20.03.2024. до 31.05.2024. године. Министарство просвете, обезбедило је подршку родитељима у вези са еЗаказивањем термина за упис и тестирање детета за упис у основну школу. Сва питања и недоумице у вези са заказивањем термина могу се поставити на контакт телефон: 011/7350 557.

Упис деце у први разред основне школе, у складу са заказаним терминима, обавља се у периоду од 01.04. до 31.05.2024. године. Истог дана ће педагог школе извршити тестирање детета.

Родитељи приликом уписа детета у школу не доносе ни један документ у папирном облику- податке из матичне књиге рођених, евиденције пребивалишта, здравственог информационог система, школа прибавља по службеној дужности електронским путем, као и податак о похађању припремног предшколског програма ( подсредством ЈОБ-а). Изузетно, ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара или војној здравственој установи, биће потребно да га родитељ донесе у школу.

Срећан полазак у школу жели вам колектив Основне школе „Војвода Мишић“.

Ако имате додатних питања обратите нам се

Недавни чланци

Такмичења

Софија Бегенишић, ученица 7-2, је освојила друго место на градском такмичењу из технике и технологије. На математичком такмичењу "Мислиша", које се одржава на...

Мале олимпијске игре

Мале олимпијске игре: Ученици првог разреда су освојили 3. место. Дечаци трећег разреда су освојили 2. место. Девојчице трећег разреда су освојиле 2. место....