2

Мишићеви ђаци још једном бриљирали на такмичењима из математике, историје и атлетике!

Објављено

March 20, 2024

Категорија

На градском такмичењу из математике, заблистао је Јанко Маловић, ученик одељења 5-1, показавши највиши ниво знања из математике, где је освојио 1. место.

На општинском такмичењу из историје Јанко Маловић, ученик одељења 5-1 заузео 2. место и Ања Тањевић, ученица одељења 8-2 такође 2. место.

Ученици наше школе су још једном показали да је спорт и спортски дух саставни део Мишићевих ђака и донели нове медаље са такмичења.
Јована Василијевић, ученица одељења 6-1 освојила 1. место на општинском такмичењу из атлетике – 60м.
Нађа Унфетер, одељење 6-2 освојила је 1. место на општинском такмичењу из атлетике – скок удаљ и Теодор Јелић, одељење 6-1 освојио 3. место на општинском такмичењу из атлетике – 300м. Ученица одељења 4-1, Анђела Милошевић, је првак Београда дисциплине скок удаљ за 2024.годину.

Честитамо свим нашим ученицима и наставницима на постигнутим резултатима!

Ако имате додатних питања обратите нам се

Недавни чланци

Такмичења

Софија Бегенишић, ученица 7-2, је освојила друго место на градском такмичењу из технике и технологије. На математичком такмичењу "Мислиша", које се одржава на...

Мале олимпијске игре

Мале олимпијске игре: Ученици првог разреда су освојили 3. место. Дечаци трећег разреда су освојили 2. место. Девојчице трећег разреда су освојиле 2. место....