2

Мишићеви атлетичари

Објављено

March 5, 2024

Категорија

Атлетски Савез Београда је 30.01.2024. организовао свечано проглашење најбољих атлетских бисера, атлетичарки и атлетичара, тренера и клубова у 2023. години.
Немања Божић, наставник физичког васпитања у нашој школи, проглашен је за најуспешнијег тренера у категорији млађих пионирки за 2023. годину. Немања је поносни власник и Плакете за остварен млађи пионирски најбољи резултат на 60м препоне на отвореном у 2023. години.
Ученица 4/1 наше школе, Анђела Милошевић је изабрана за атлетски бисер тј Првакињу Београда, дисциплина “скок у даљ” за 2023. годину, јер је у марту месецу прошле године освојила златну медаљу на Првенству Београда у дворани. На државном школском првенству Србије освојила је друго место, када је представљала нашу школу у дисциплини скок у даљ. Од новембра прошле године, Анђелин тренер је управо наш наставник Немања Божић.
Желимо Анђели и Немањи пуно успеха на предстојећим такмичењима и да се у нашој школи открију нови бисери атлетике и спорта уопште.

Ако имате додатних питања обратите нам се

Недавни чланци

ДРУЖЕЊЕ СА ПЕСНИЦИМА

ДРУЖЕЊЕ СА ПЕСНИЦИМА

Удружење лекара песника "Видари" посетило је ОШ "Војвода Мишић". Ученици млађих разреда уживали су у дружењу са песницима, који су им представили своје...